Снимка: Булфото
fallback

Временният национален селекционер по футбол на България – Михаил Мадански, заяви, че родните "лъвове" трябва задължително да победят Уелс в последната европейска квалификация, която по традиция в последните години играем само за чест и слава.

"Българският тим се нуждае от достойно представяне в контролата с Украйна и задължителна победа над Уелс, това е положението", обяви Мадански пред "Меридиан Мач".

Специалистът дори разкри плановете си за опазването на звездите в отборите на предстоящите съперници – украинецът Андрий Шевченко и уелската звезда Гарет Бейл.

"Шевченко и Бейл безспорно са играчи от световна класа. Ще ги пази футболистът, в чиято зона играят. Ако трябва, ще ги вържем, за да ги озаптим", с усмивка сподели Мадански.

Специалистът призна, че в момента няма никаква представа дали ще остане начело на националния отбор на страната и след предстоящите две срещи на "трикольорите".

"На този етап съм селекционер за два мача. По-нататък какво ще стане – нямам такива знания. След мачовете с Украйна и Уелс има много време до следващите квалификации. БФС ще има възможност да обмисли добре бъдещето на националния тим", завърши Мишо Мадански.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

qwer

преди 12 години

Този в кой век живее бе ,че той Шевченко вече сам се пази,той за персонални пазачи замислил,майко мила от къде ги изравят такива полезни изкопаеми бе.

21

Анонимен

преди 12 години

тея гелосани тъпкачи на чалгаджиики още ли ги брой някой за живи,бе?я се стегнете.тея пияници не заслужават нито един коментар

20

Анонимен

преди 12 години

амин

fallback