Янис Зику има 7 гола от началото на сезона. Снимка: Булфото
fallback

Звездите на ЦСКА - Янис Зику и Жуниор Мораеш, са в сериозен конфликт след мача с Видима-Раковски.

Бразилецът е сърдит на румънския си колега, че е изпълнил отсъдената дузпа, вместо да я отстъпи на него. Още по време на мача се видя, че Мораеш побесня от егоистичната изява на Зику.

Двамата са в спор и за титулярното място в ЦСКА. Зику изрично настоява да е сред титулярната единайсеторка във всеки мач. Същото е желанието и на бразилеца.

Срещу Видима Милен Радуканов успя да пусне всичките си звезди в атака, но Зику и Мораеш намериха начин отново да се спречкат и то публично.

Припомняме ви, че в 88-та минута Мораеш бе съборен в наказателното поле, като след това поиска от Милен Радуканов да изпълни отсъдения наказателен удар.

Бразилецът обаче не се дореди до топката, тъй като Зику вече се бе засилил и изпълнил точно във вратата за 4:1.

Амбицията на Янис е да стане голмайстор на "А" група и не пропуска възможност да вкара. Този приз би донесъл сериозен бонус за Зику, според клауза в договора му.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Валери

преди 12 години

Това което прави Радукана е безсилие и престъпление спрямо привържениците на ЦСКА. За да угоди на някои играчи не го интересува схема,тактика. Имам чувството че играчите са му взели ъкъла ,който не е в изобилие. След един месец Радукана ще е най големия кошмар на ЦСКА.

8

haha

преди 12 години

Донбалон ли ви го казаха това..

7

Анонимен

преди 12 години

*** е повсеместна.

fallback