Снимка: Булфото
fallback

Мъж е набил 18-годишна танцьорка и й отмъкнал 1000 лв. в Китен, съобщиха от полицията.

Тази нощ около 2,46 часа в бар "Ерос"  влязъл непознат мъж, който набил момичето в заведението, след което й взел парите. После духнал с такси и се отправил към изхода на Китен.

Полицията обаче успява да го залови. Побойникът е 39-годишният А. З. от Раковски, област Пловдив, който е задържан в районното управление в Приморско за срок от едно денонощие.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 12 години

Да, плащам си данъците. А, ти твоите? Била съм на на трудов договор през четирите години, които съм работила. В момента имам собствено заведение и съжалявам такива хора, които се изказват неподготвени и които си мислят, че разбират от всичко. Не казвам, че няма подобни ситуации в много барове, но не сме все пак 90-те години.

49

до 52

преди 12 години

Защото няма начин ако влезе в заведението някоя мутра ,властваща над района , или даже депутат и поиска танцьорката ,да му бъде отказано! Или си била много малко танцьорка ,или си имала късмет в заведението да не влизат опасни хора ,или просто не си достатъчно атрактивна, за да станеш мишена. При всички случаи си изключение! Практикувай повечко като танцьорка и ще видим дали няма да станеш ***. За мен случая е проблем между сутеньор и "труженичка"!

48

до 52

преди 12 години

Данаци плащаш ли.

fallback