Хората на Пловдив заслужават професионално управление!


"Основният ми мотив да се кандидатирам за кмет на Пловдив е фактът, че през годините постъпателно натрупвах управленски опит", обяви левият кандидат за кмет на Града под тепетата Георги Търновалийски.

"Пловдив се намира в критичен за своето развитие момент. Нужно е много повече от направеното, което в голямата си част е по-скоро повърхностно, отколкото съществено за решаването на проблемите на града. 

Хората на Пловдив заслужават едно професионално управление, което да има стил на сити мениджмънт, свързано с повече инвестиции, повече работни места и проекти в града, с общинска власт, ориентирана към решаването на най-важните проблеми на пловдивчани, а не правеща си PR.

Решенията ни трябва да са адекватни: повече инвестиции, повече бизнес, повече работни места, повече производства в областта на новите технологии, добра връзка между бизнес и висшите учебни заведения, решаване на проблемите в социалната сфера – образование, здравеопазване и транспорт.

Необходимо е община Пловдив да е отворена към хората, с модерна и отзивчива администрация. Проектен принцип на финансиране, обърнат не само към местните ресурси, но и към европейско финансиране.

Кампания за Пловдив като хилядолетна столица на културата и историческото наследство, която ви казва "добре дошли" – съчетайте почивката с преживявания, които можете да имате единствено тук!", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase