Снимка: Архив, Булфото
fallback

Перничанин е задържан за убийството на котка, съобщиха от областната дирекция на МВР в Перник.

Инцидентът станал около 21,55 часа снощи на ул. "Грамаге".

58-годишен мъж с инициали И. Д. е застрелял със законно притежаваната си ловна пушка домашния любимец на 48-годишната си съседка.

Пред полицаите мъжът обяснил, че е застрелял котката, защото ловяла и изяждала отглежданите от него гълъби.

Ловната пушка марка ИЖ е иззета, а мъжът е задържан за 24 часа с полицейска заповед.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

154

джим

преди 12 години

До онзи с арбалета.От всяка дума прозира колко голям страх витае в теб.Подмолен страхливец си.Що не дойдете с брат ти,за да ви науча къде ви са всички нервни центрове.Вземи си арбалета,за да ти го навра....знаеш къде.Попитай из Пловдив ,и ще ви кажат де да ме намерите.Анонимно *** такова..А човека съвсем правилно и е теглил калема.Пари троши за тия гълъби.(макар аз лично да не обичам гълъбите).А ако стопанката си хранеше редовно котката,нямаше да гони "дивеч"

153

Анонимен

преди 12 години

против съм стрелбата в населено място, макар че е по лесно, но е трябвало да я пречука по друг начин, или да и отрежи единия крак за де не може да скача и да хваща гълъбите....

152

Анонимен

преди 12 години

Веднъж един пян съсед ми ритна котката. От тогава той не пие - просто не може защото не е добре със стомаха - ритахме го с брат ми като Марадона. А за такива като тоя с ловното оръжие имам арбалет Екскалибyр Ексомах и стрели с боен връх!

fallback