Снимка: Булфото
fallback

Пийнал 59-годишен английски турист е разигравал полицията, че е бил отвлечен и ограбен в Слънчев бряг.

Твърденията му обаче се оказали безпочвени, съобщиха от полицията.

След солидна почерпка чужденецът излязъл от ресторант в курорта и се насочил към хотел.

По думите му по пътя принудително е натоварен в такси, където му отнели мобилен телефон и цифров фотоапарат, след което го изоставили на кръстовището след с. Тънково, на пътя Оризаре–Александрово.

Разследването обаче показало, че туристът заблуждава полицейските служители. Няколко пъти същата нощ през период около час се връщал в бара на хотела, заявявайки, че е ограбен, и барманката му посочвала забравената чантичка, за да си я прибере.

Англичанинът обаче не докосвал чантичката си, излизал и след около час отново се връщал в бара, за да заяви за грабежа на вещите си.

След като мъжът за пореден път влязъл в бара, си взел чантичката, за да плати на такси сумата от 20 лв.

Прибрал се в хотела, където казал на жена си, че си е загубил телефона.

Часове по-късно туристът отишъл да се оплаче в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

pachangel

преди 12 години

Винаги ние ли ще сме виновните.Няма спор че англичаните са диваци.Май бързо забравихте за оня футболен фен дето преби бармана но нашите *** го дадаха на англичаните а те веднага го пуснаха.Тия лигльовци трябва да се обработват качествено преди да се вика полиция така че като идват у нас да се държат примерно като на техния остров.Не мисла че точно от островитяните туризма у нас най много печели за да им се слагаме толкова.

32

Cveti

преди 12 години

Първо до номер 32 Ива ,скъпа гражданко,ти лятото какав го дарвиш при нас селяните на морето,като не ви харесеа неидвайте,че се напълнехме със селяни от цяла България,че ако не е морето и алкохолизираните туристи ще умрете от глад,пък тоя англичанин лъже то се знае ям им попарата 10 години,но ми хранят семейството а това е най-важното.И ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЪПИ ГРАЖДАНИ НЕ ИДВАЙТЕ ПРИ НАС СЕЛЯНИТЕ НЕ ВИ ИСКАМЕ,ХОДЕТЕ СЕ КЪПЕТЕ У ИСКАРО, У МАРИЦА И ТАМ КАДЕТО ИСКАТЕ, ПРИ НАС НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ!

31

Ева

преди 12 години

Аз не вярвам на полицията . Те са го принудили да каже, че лъже . Присъствах на един такъв разпит на чужденец, който се оплака от въоръжен обир . Двадесет следователи стояха и го караха да се откаже от твърдението си, т.е да каже че е излъгал . Дори му казваха, че е карал червена кола, според един свидетел, о той имал бяла кола и вика : мога ли да карам едновременно две коли .Та аз не вярвам на полицията .

fallback