Димитър Борисов обеща ЦСКА да играе на "Армията" в евротурнирите, но това едва ли ще стане. Снимка: Булфото

Въпреки ремонта, който завърши преди месец, стадион „Българска армия“ най-вероятно няма да получи лиценз за мачовете от Лига Европа.

След последния двубой с Академик София миналата събота Димитър Борисов обяви, че е много вероятно тимът да играе в четвъртия евроквалификационен кръг на турнира на собствения си стадион, но това на този етап няма как да стане.

Нужни са още доста подобрения на съоръжението, за да стане то годно за мачове от външното първенство. През зимата клубът направи ремонт на терена и част от трибуните, но това не е достатъчно, за да бъдат покрити всички изисквания за Европа.

По време на лятната пауза най-вероятно ще има нов ремонт, като тогава ще трябва да бъде обезопасена козирката и да се обновят съблекалните.

В същото време се разбра, че играчите на ЦСКА все още не са си получили премиите за спечелването на Купата на България. Както е известно, от „Титан“ обещаха на червените 250 000 лв. отборна премия.

Почти половината сума дойде от клубния спонсор Globul. Мобилният оператор връчи чек на стойност 100 000 лв. през измината седмица и на практика спази обещанието си.

Още спортни новини от Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase