Снимка: Булфото
fallback

Криминалисти са задържали в столицата издирвания от август 2009 г. Д.Д. - Дацо. 

Той е търсен като обвиняем по досъдебно производство за участие в група за наркоразпространение.

Дацо е издирван във връзка с привличането му като обвиняем по досъдебно производство за участие в организирана престъпна група, ръководена от Таки и Исуса, която се занимавала с разпространение на дрога.

30-годишният софиянец е криминално проявен и регистриран за хулигански прояви с нанасяне на леки и средни телесни повреди.

При задържането му в столичния комплекс "Люлин" той оказал съпротива и опитал да избяга.

На балкона в жилището, което е обитавал, криминалистите открили изградена система за спускане по алпийски способ в случай, че се наложи да бяга. 

В периода на укриването си Дацо е използвал чужда самоличност. У него са открити фалшиви документи за самоличност. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Sexy_girl

преди 13 години

Не е над моя де, но както и да е. Аз също не подкрепям идеята че трябва да бъде застрелян и т.н. така лесно ли се убива човек. Вярно е че както се казва "и за убийците си има оправдание но въпреки всичко си остават убийци", не се действа по този начин както виждам че някой са писали, ами представете си че е ваш роднина или приятел пак ли ще го напишете. Лично аз съм яла и пила на една маса с Дацо, и силно се надявам да излезне.

27

Sexy_girl

преди 13 години

Коментара над моя със сигурност не е писан от Дацо......недейте да се занимавате с глупости....другото което всеки знае че в нашата държава има толкова корупция че всеки с малко повече пари ще се оправи стига да знае как.

26

BITNIKA

преди 13 години

A SEGA DA GO DROGIRAT ZDRAVO I DA GO BUTNAT V CENTRALNIA ZATVOR NA SENKA

fallback