Снимка: Булфото
fallback

15-ина души се нахвърлиха върху полицаи и нанесоха лека телесна повреда на един от тях в бургаския квартал „Меден рудник“, съобщиха от полицията в града.

До инцидента се стигнало, след като униформените посетили частен дом на ул. "Ален мак" № 74А, за да изпълнят постановление за принудително довеждане на 27-годишния А. А. Той обаче отказал да излезе от дома си, като дори започнал да ругае и псува полицаите.

Малко по-късно А. А. все пак излязъл от къщата си и белезниците щракнали на ръцете му.

Това обаче не усмирило младия мъж, който опитал да окаже съпротива, отказал да влезе в полицейския автомобил и започнал да крещи за помощ.

За минути се събрала голяма група съседи – около 15 души. Те успели да откопчат задържания от служителите на реда.

При спречкването е пострадала ръката на единия полицай.

Нанесени са и щети по патрулката – тълпата изкривила задната дясна врата, счупила радио антената и чистачката на задната врата.

А. А. е отведен в полицейския арест за 24 часа. Повдигнати са му обвинения за препятстване орган на властта да изпълни задълженията си и за нанасяне на лека телесна повреда на полицай по хулигански подбуди.

Предстои да бъдат установени и хората, оказали отпор на полицейските служители и причинили материални щети по патрулката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

129

анти-червен

преди 13 години

Приятели,Алексейчо, или както там ти е мюсулманското име Не казвай Хоп, моето момче, преди да прескочиш трапаВие сте големи Плагиати!!!Хитрер взриви германска радиостанция, край Полша и така започна Втората световна война- Днес има ли наивник който да не разбра защо съда, контролиран от Първанов пусна от ареста Алексей Петров бившия двоен агент на ДС, в Турското съпротивително движение, известно ни днес като ДПС? - Нима няма досатъчно доказателства, че е една от главите на Червения Октопод (червен от кръв, а не от политика)? - Как така Хамстера отново вилнее със специалните си подслушвателни техники и взривове, остава да започнат само персоналните убийства с чукове и куршуми, а кой знае защо, точно в този момент Първановата ДАНС блокира?Очевидно: - Гоце и Командира провеждат координирана акция, както някога на Кръглата маса, за компрометиране и сваляне на правителството, само че сега сме 2011 година и няма никакви изгледи да станем Турска провинция! Не че правителството е кой знае какво, но по-добро до 4-5 години не се вижда...Всички вече знаем, че всекидневната помия която ни заливат от Галерия е дело на ДС, чиято дейност все още се дирижира и финансира от Тато де тути капи - Първаноглу, известен още и с името Младия милиардер, който е бесен заради искането на ГЕРБ, да махне подчинените лично на него шпиони от посолствата.Първанов задейства креатурите на БСП - Ал.Петров -Помачето, Яне -Духалката, и друге другари, истински комунисти-терористи, та с компромати и кръв да се подготви свалянето на поредното Българско правителство, като:се отказаха от автокатастрофата на Яне и взривиха празния офис на весника си

128

Анонимен

преди 13 години

Ела да ми го кажеш лично *** мръсен

127

Анонимен

преди 13 години

koito obi6ta romite nai milotomu da umrae v racetemu

fallback