Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Съпрузи са предоставяли помещение за платени сексуслуги в Пловдив, съобщиха от областната дирекция на МВР в града.

При акция след получен сигнал за склоняване към проституция полицаите са установили, че 44-годишната В. Д. и А. Д. (40 г.) от Плевен са предоставяли помещение в приземен етаж на сграда на ул. "Асен Златаров".

Вътре униформените са заварили две жени, предлагащи платена любов.

Установени са още три техни колежки – на възраст от 30 до 50 години.

По първоначални данни за услугите те взимали от 30 до 60 лева.

В. Д., която е известна на полицията, е задържана в следствения арест.

Издирва се съпругът й, който се укрива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

do Стефка

преди 13 години

ние булгарите сме много странни! досега ревяхме че нямаме пътища , а сега когато строят патища щели сме да ядем евроасфалт. просто нямам думи , ей такива като другарката Стефка предпочитат тройната коалиция да си разпределя порционна 3-5-8. И само да попитам Стефка по времето на предното правителство пожече ли е имала за хапване?

27

galya

преди 13 години

Извинявам се, но забравих да добавя, че лично Полицаите (дето толкова са примерни, пък и не само те, я вижте Берлускони) ползват СЕКС услуги на подобни Дами, но дори забравят най-веротно и да си платят все пак .... за кефа ...

26

galya

преди 13 години

Е, поне се посмях от сърце на форума ... Ми то голямо откритие направили тия ве! То на всяка по-голяма градска улица ги има тия ..... Браво на Полицията! Дето се коментира по-надолу из форума .... ПОЛИЦАИТЕ като вземат пари .... кой ще ги хване ....?! Дано поне да са си докарвали по някой лев тия мадами, че и тяхната не е лесна ... Нека сега БТруда да им предложи подобаваща работа, като толкова много Държавата се кахъри за тях!!!

fallback