Снимка: Dnes.bg
fallback

Десет души са отведени в столичните районни управления по време на днешния протест, съобщиха от МВР.

Протестните действия са протекли спокойно, няма допуснати груби нарушения на обществения ред.

Трима от десетимата са отведени за наркотици, трима са били без документи за самоличност, един с маска, един със спрей и двама са разпознати по снимков материал от 14 януари.

В Столичната полиция не са постъпвали сигнали за подготвяни груби нарушения на обществения ред по време на протеста.

Около 15,10 часа са започнали протестните действия, на площада пред НС са се събрали около 1200 студенти, природозащитници и други граждани, съобщават от СДВР.

Врява пред парламента

Протестът

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

sa

преди 15 години

emi zaslujiha si go za kvo trebva da se dokazvat s boi za tva li sa hodili neka da se biqt po ulicite da ne gubqt vremeto na horata

32

acab

преди 15 години

а има ли изобщо прополицейски настроения в държавата. я бързо марш да биете жени и деца, какво седите на топло и пишете мнения.

31

бе и на васда ви....

преди 15 години

Бе тая полиция докога ще й увеличават щата бе . Явно някой си е поставил за цел да се постигне такова положение ,при което до всеки по сериозен престъпник(има впредвид с оборот над 100 000 годишно) и до всеки политик да стои полицайче,което персонално да отговаря за него и да го пази от другите полицаи... Ония военните поне ги орязаха до санитарния минимум 30 000,не че и това не е много и поне ходят по Ирак и Афган да се продават ,а не рекетират сънародниците си по пътищата...Егати държавата,аман от политици,престъпници,военни и полицаи..

fallback