Снимка: Madonnabitches.com
fallback

Когато Мадона е една от любимите ти певици и да отидеш на неин концерт означава да сбъднеш една от най-големите си мечти в живота, няма как да не станеш в ранни зори, за да си на мястото още преди концерта.

Правят го всички луди фенове навсякъде по света.

Но не навсякъде по света е възможно да идеш на стадиона и да погледаш как техническият персонал достроява сцената, да разбереш откъде ще влезе Тя и т.н., защото десетки охранители пазят Светая светих на концерта като очите си.

„Вътре сме, на стадиона, точно до сцената, и никой не ни спря на входа“, съобщи репортер на Dnes.bg, който е в Атина специално за концерта.

Възможността спокойно да влезеш на стадион преди концерт наистина е прецедент.

Обикновено теренът се охранява строго от съображения за сигурност и зрителите се проверяват щателно, преди да влязат.

Не и в Атина.

„Обиколихме целия стадион, минахме зад сцената, разгледахме подвижните панели от декора, никой не ни попита кои сме“, допълва репортерът на Dnes.bg.

Цели три часа феновете са имали възможност да се разхождат зад кулисите, преди охранителите да ги придружат до изхода на стадиона, където да изчакат началото на концерта тази вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

GlobalAdmin

преди 15 години

То си личи кой не е в ред с твоите турско-анадолски предложения. Като ви гледам така, явно освен името на страната и знамето, си обичате много и Гоце, БКП и ДПС, които ви ограбиха. Защото вие си ги избрахте. Как да не сте горди, че сте българи - такова управление друга страна няма - да ви завиди всеки. Вейте гордо знамената, защото няма други толкова велики като вас. Колкото до анкетите - вижда се колко хора са гласували - това са гости, които са минали през сайта, а освен това анкета е била пускана и в друг сайт с повече посетители, където резултатите също са били подобни.

18

преди 15 години

Ха-ха-ха ... ти не си в ред моето момче :) Искрено ме забавляваш. Посетих ти измисленият ти форум ... ами, че там си ти и няколко гости бе!!!!!! Кои сте тези 40%? Двама от тримата завъртяли се гости там ли? Ахахаха.Призовавам всички, които посещават тази тема и четат коментарите, да отидат на адрес ime.edno.info и да се посмеят искренно. Не съм се забавлявал така през живота си!!! Ахахахаха"Комисия в състав GlobalAdmin реши..." Ахахахахааааааааа, не е истина просто! Айде успех в начинанието ти. Аз си оставам от тези с "белезненото състояние", в което си обичаме страната, знамето, химна и се гордеем, че сме БЪЛГАРИ. Ти моето момченце, можеш да отидеш да живееш в Турция, защото там такива *** податливи като теб много ги обичат, а и очевидно, че на там те влече! Един съвет от мен - ходи в Анадола. Разбрах, че там били много либерални към такива идеи като твоята. Само трябва да се наведеш и всичко ще ти сменят - и знамето, и името, а и друг химн ще запееш!Ахахахаха, не мога да спра да се смея!!!!

17

GlobalAdmin

преди 15 години

До 15: Ако не злобееше срещу нашия форум, защо го наричаш "мижаво сайтче"? Явно написаното там не ти харесва. Този народ е с болно съзнание и ти не правиш изключение от него. Доказателството е властта, която сте си избрали - няма що много качествени хора сте. Не аз съм лудия, а всички вие или поне повечето от вас.

fallback