Овните ще се радват на живота и ще чувстват истински късметлии.

 

 

След като се справят с трудна служебна задача, Телците ще получат признание и уважение, както от колегите, така и от началниците си.

 

 

Работната седмица на Близнаците ще бъде натоварена с делови срещи от голямо значение, а на Раците – напрегната, но пък успешна. Лъвовете да владеят емоциите си и да докажат на началниците си, че умеят аргументирано да убеждават.

 

 

Девите ще успеят бързо да възстановят и дори да увеличат спестяванията си. Везните ще имат късмет и ще спечелят голяма сума, ако не се самозабравят и запазят чувството си за мярка. Скорпионите пък ще си осигурят допълнителни приходи и ще си гарантират спокойствие. Стрелците пък да очакват приходи от доходоносна сделка, завещание или премия.

 

 

Козирозите тази седмица трябва да проявят голяма търпеливост, за да успеят да запазят идилията в отношенията с любимия човек. Водолеите да не се притесняват от шеметната скорост, с която се сближават с партньора си и да не се отдръпват. Рибите пък ще са обзети от прекрасно чувство на щастие, породено от силните чувства, които ще изпитат.

 

 

Прочетете пълния седмичен хороскоп тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase