Хороскоп за 26 декември

Овен

Днес ще се почувствате леко раздразнени от голямото суетене в началото на деня, но бързо ще ви мине и ще отдадете заслуженото внимание на половинката си. Ще си отпочинете добре в приятна компания. Плутон ще поднесе непредвидени разходи, които няма как да не направите. Внимавайте с количеството храна, което поглъщате по празниците – предразположени сте към наднормено тегло.

Телец

Влиянието на Марс и Венера ще предизвика промени в настроението ви днес – ту ще сте щастливи и мили, ту груби и резервирани. Внимавайте да не изречете думи, за които ще съжалявате после. Все пак празник е – освободете напрежението. Не вземайте прибързани решения по финансови въпроси.

Близнаци

Сатурн ще повлияе на отношенията с близките ви хора. Ще почувствате празничната атмосфера и ще оцените всеки миг, прекаран със семейството си. Ще се разнежите и ще накарате половинката си да се разтопи в прегръдките ви. Не харчете много и се вслушвайте в съветите на приятелите си.

Рак

Отношенията ви с любимия човек стават все по-сериозни. И двама осъзнавате колко дълбоки, силни и искрени чувства изпитвате един към друг. Звездите ви поощряват да вземете важно решение и да предложите на човека до вас да създадете семейство. Финансовото ви положение е добро и е много вероятно да влязат нови постъпления в бюджета ви.

Лъв

Вие рядко изразявате чувствата си и близките ви хора понякога остават с впечатлението, че сте с тях само по задължение. Днес обаче Венера ще ви изпълни с желание непрекъснато да повтаряте колко обичате членовете на семейството си. Юпитер ще напълни кесията ви така, че ще сте спокойни за утрешния ден.

Дева

Ще сте доволни от отличното посрещане на Коледа и ще сте щастливи, че сте се представили като добри домакини. Прословутата ви чувство за ред няма и днес да ви остави на мира и все ще си измисляте работа. Шетането ще изнерви любимия ви човек и с пълно право. Оставете прахосмукачката и се отпуснете в топлата му прегръдка.

Везни

Леко разклатеният ви бюджет продължава да ви смущава, но Юпитер ще помогне да излезете от финансовото затруднение. Ще се радвате на добро здраве и празнично настроение. Не мислете за работа и купонясвайте в приятна компания. Обърнете повече внимание на децата си, защото напоследък работите твърде много.

Скорпион

Днес звездите са ви приготвили много приятни изненади – ненадеен изблик на силни чувства от страна на партньора ви, неочаквана среща с добър приятел, хубава новина от чужбина. Насладете се на всички вълшебни мигове! Направете си равносметка и си помислете какво можете да промените в себе си, за да станете по-добри.

Стрелец

Празничната атмосфера и задушевната обстановка тази вечер ще ви предразположат към разкриване на силните си чувства и споделяне на всички терзания, които ви измъчват. Ще усетите как връзката с любимия ви човек става все по-чувствена и сериозна. Не бъдете ревниви и не създавайте излишно напрежение.

Козирог

Празниците ще ви настроят романтично и няма да можете да останете безразлични към ласките на човек, които отдавна засвидетелства силните си чувства към вас. Отпуснете се, забравете за задръжките и се събудете за нов живот. Внимавайте да не настинете, защото влиянието на Сатурн намалява защитните сили на организма ви.

Водолей

Марс оказва силно влияние над вас и нищо чудно да прехвърчат искри в семейството ви. Не спорете и не се карайте с близките си, защото може и да не сте прави. Ако си замълчите и не отговорите на острите думи, ще бъде по-добре и за душевното ви равновесие. Не преяждайте, защото Юпитер влияе на стомашно-чревния тракт и може да ви създаде сериозни проблеми.

Риби

Луната ще влияе днес над чувствата ви. Ще усетите непреодолимо привличане към човек, с когото сте напълно различни. Още от самото начало ще знаете, че връзка ви няма бъдеще, но ако и двамата искате просто да прекарате прекрасно последния неработен ден, то оставете предразсъдъците. Семейните представители на зодията ще се чувстват прекрасно сред домашния уют и ще прекарат незабравими щастливи мигове с най-близките си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase