Хороскопи 23.04.2019

Овен

За някои занимания ще имате „втори шанс“, не го пропускайте. Може да е свързан с недовършени или не добре извършени дейности. А може и с личните отношения. И в двата случая ще сте доволни.

Телец

Опитайте се да довършите рутинната работа преди обед. След това ще се случат непредвидени събития, които ще обединят миналото и бъдещето. Не е изключено да ви поканят да осъществите пътуване, което преди дреме сте отложили, но сега ще е при по-добри условия.

Близнаци

Постарайте се да останете в епицентъра на събитията. Няма да сте в състояние да им въздействате, но ще можете да се включите и да впечатлите с уменията си. Изслушвайте събеседниците си, спазвайте правилата и уважавайте традициите.

Рак

Ще получите безкористна помощ от някой, когото не познавате. От друга страна вие ще имате възможност да се реванширате за услуга, която са ви направили преди време. Изобщо, денят ще е пълен с изненади, даващи ви възможност да проявите благородство.

Лъв

Не насрочвайте официални срещи за днес. Опитайте се да разгърнете възможностите си в по-широки рамки, да излезете извън обичайните ограничения. Лесно ще се справите със занимания, изискващи творчество и въображение.

Дева

Случайно събитие ще ви върне към спомените от детството. Ще се почувствате едновременно и мъдри, и вдъхновени. Нищо от днешните занимания няма да ви затрудни, а вечерта непредвидена среща с приятели дълбоко ще ви развълнува.

Везни

Всички ще са изключително благоразположени към вас. Ще имате възможност да обсъдите с приятели случка, която преди време е била повод за сериозни тревоги. Ще ви уверят, че реакцията ви е била възможно най-правилната, което ще се отрази положително на самочувствието ви.

Скорпион

Ще успеете да довършите занимание, което не само ви затруднява, но и нямате окончателна концепция за правилния резултат. За ваш късмет, направеното ще се окаже оптимален вариант. След обед е възможно да получите материална придобивка или парични постъпления.

Стрелец

Сантименталност, оптимизъм, идеализъм… това са преобладаващите чувства за представителите на вашия знак днес. Вярата в собствените сили ще ви подведе. Успехите ви в някои дейности ще са подвеждащи или непълни. Обсъждайте детайлите с хора, на които имате доверие и в чиято преценка не се съмнявате.

Козирог

Границата между мечтите и реалната самооценка при вас днес е твърде размита. Не надскачайте правомощията си. Въздържайте се от даване на съвети, препоръки и разпореждания. Ще се стигне до недоразумение и ще ви натоварят с непосилни отговорности.

Водолей

Адаптирайте работата си към ресурсите, с които разполагате. Възможно е да ви помолят за съдействие, заем на пари или предмети, инструменти. Отзовете се само, ако с благородна постъпка спрямо околните няма да навредите на себе си.

Риби

Склонни сте към максимализъм и преувеличаване. Ако нещо е хубаво, значи е идеално. Ако е лошо, значи е драма. Избягвайте крайностите във всяка посока. Действайте с умерено темпо и по възможност в синхрон с останалите участници.