Хороскопи 23.09.2018

Овен

Ще сте ангажирани с родителите си почти през целия ден. Може вие да сте при тях или те да ви посетят, но фактът, че се налага да им помагате нито ще ви ядоса, нито ще ви изтощи. Напротив, ще ви завладеят спомени от детството и ще ви изпълни романтично настроение.

Телец

Настроението ви ще е леко нестабилно и, непривично за вас, но ще сте раздразнителни, на моменти даже прекалено критични. Както се казва, „виждате сламката в окото на другите, но не виждате гредата в собственото си око“, а това не е добре. Помислете каква е причината за негативното ви емоционално състояние и се опитайте да я елиминирате, ако искате да се оправят нещата.

Близнаци

Не се подвеждайте по чужди съвети, особено ако предстои да правите скъпи покупки или да уреждате финансови въпроси. Изслушайте споделения опит, но търсете рационално решение, което ще е полезно конкретно във вашия случай. Ще се справите без никакви проблеми с битовите си задачи.

Рак

Поведение на близък приятел може да ви вкара в пълно недоумение. Ще е видно с просто око, че промените, които човекът е решил да направи с живота си са в негова вреда, но каквото и да кажете ще си остане „удар в празното пространство“. За вас ще е добър урок, защото ще осъзнаете колко може да са пагубни резултатите на една авантюра.

Лъв

Ще е доста трудно да се отървете от обожателите си днес. Част от тях ще са доста настоятелни и, ако все пак сте във връзка, е желателно да ги „отлюспите“ своевременно, за да си нямате лични неприятности. Дори за необвързаните не е желателно да залагат на случаен флирт.

Дева

Оставете обичайните отегчителни занимания за друг ден. Днес Слънцето напуска вашия знак, използвайте времето за удовлетворяване на духовните си потребности. Посетете забележителност, която не познавате в родния си град, разходете се до някоя историческа местност. Фактът, че сте научили нещо ново ще ви се отрази зареждащо.

Везни

Вероятно ще ви изненадат с покана за участие в някакво парти или семейно тържество. Не отказвайте, но и не се сближавайте прекалено много с непознатите. Днес Слънцето навлиза във вашия знак, не обсъждайте успехите си, възможно е сред присъстващите да има потенциални ваши конкуренти.

Скорпион

Не се захващайте за трудоемки и изтощителни занимания. Позволете си малко повече почивка, за да „заредите батериите“ за следващите дни. Стари познати ще ви потърсят за съвет по бизнес-делата си. Не е изключено да ви поканят и за съдружие. Ако сте сигурни в коректността им не отказвайте.

Стрелец

Ще има кратки сблъсъци и разногласия между близките у дома днес, но те ще уточнят споровете помежду си без да ви занимават. Като цяло денят ще е спокоен и е подходящо да се захванете за свой нов интерес, нещо което от доста време ангажира вниманието ви, но все сте отлагали за „по-нататък“.

Козирог

Някаква дилема ще излезе на преден план и ще се наложи да отделите не малко време за разрешаването й. Ще се наложи да потърсите и помощ, но преценете обективно на кого наистина можете да разчитате, защото е възможно да ви подведат или най-малкото да не спазят първоначалните уговорки.

Водолей

Постарайте се да си осигурите максимално възстановяваща почивка днес. Поне преди обед не се занимавайте с нищо уморително. Посещение в сауна, парна баня или масаж ще ви се отрази добре. С дребните битови задачи може да се занимаете след обед. Осигурете си достатъчно сън.

Риби

Филм или книга ще ви върне към миналото и може да ви обхване меланхолично настроение. Вземете се в ръце и помислете за собствените си желания и постижения. Споделете тревогите с любимия човек и не отхвърляйте предложението за разходка, кино или друго развлечение, което ще възвърне усмивката ви.