Снимка: Istock
fallback

Ако планирате да забременеете и искате по-бързо да имате бебе, е важно да въведете някои промени в живота си, които ще ви помогнат да ускорите процеса. Щом зачеването е нещо, което планирате и искате да постигнете, ще трябва да осигурите на тялото и духа си необходимите условия, така че магията да се случи по-бързо.

Предлагаме ви 10 съвета за по-бързо зачеване, с които да постигнете щастието, към което се стремите.

1. Ограничете стреса.

Колкото и трудно да звучи да намалите стреса в живота и тялото си, това е важно за ускоряване на процеса на зачеване. Натрупаният стрес в организма и ежедневието пречи на забременяването. Ограничете влиянието му, като се опитате да му противодействате чрез приятни практики, спорт, занимания, хобита, разходки, прекарване на повече време с любими хора.

2. Прекратете вредните навици.

Ако искате да забременеете, дръжте се като бременна, още преди да сте заченали. Подгответе тялото си за бъдещото бебе, като премахнете всички вредни навици, които досега сте имали. Пушене, пиене на алкохол, прекаляване с кофеин и вредни храни – всичко това трябва да остане в миналото, ако искате да заченете бързо и здравословно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 месеца

Разкодете се без бикинки през факултето и от някой студентин все ще ви излезе късметя да заченете

17

Анонимен

преди 3 месеца

... защото се намирала постоянно в състояние на стрес. На нас ни се стори наивна тази хипотеза, но година и половина след като се разведе колежката ни се омъжи отново за спокоен, разумен човек и забременя още в първата година след сватбата им.

16

Някои ще приемат

преди 3 месеца

съвет N1 несериозно, но аз имам пред очите си такъв пример. Преди време една от колежките хвърчеше от радост, че от чужбина се е върнал млад човек, с когото в гимназията са се харесвали много, но после той отишъл да следва в друга страна, намерил там работа и сега изведнъж идва и й предлага брак. Добре, ожениха се, заминаха, след няколко години тя се върна изтормозена. Той се оказал неврастеник, истерясвал многократно всеки ден по всякакви поводи и, според нея, не успяла да забременее, защото

fallback