Снимка БГНЕС
fallback

Петима са регистрираните през последното денонощие заразени с коронавирус, сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 298 теста и няма поставени нови дози ваксини.

През последните 24 часа няма излекувани и жертви на заразата, както и новоприети в болници с коронавирус.

Броят на хоспитализираните в момента е 140, като 21 са в интензивни отделения
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 месец

от дистанцията на времето все повече ми се затвърждава мнението че ваксините спасиха милиарди хора в началото на пандемията, а Мангъров се оказа няй-големия лъжец и невежа. Много ми падна в очите.

14

Анонимен

преди 1 месец

От дистанцията на времето не разбирам как е възможно да има още хора, които вярват, че ваксините помагат!?! Видя се, че Мангъров се оказа единствения прав, но го изгониха човека, а другите станаха депутати.

13

Анонимен

преди 1 месец

Един конспиратор се разболял за пореден път от Ковид. Предните пъти той не получил нищо сериозно, но този път той получил сериозни мозъчни усложнения - накря свършил в болница с тръби от всяка дупка по тялото си и така 3 месеца - изписали го но вече не приличал на човешко същество - трябвало да се храни през тръба и да отделя екстрементите си в торбичка пак през тръба. Можел а казва само ъ-ъ-ъ-ъ и бе еее ееее и не бил умствено добре. Останала утехата че спечил смарт часовник за глупостта си.

fallback