Снимка: БГНЕС
fallback

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 130, при направени 2190 теста. Делът на положителните резултати е 5,9 процента, сочат данните на Единния информационен портал.

Починали са четирима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 329 души с вируса, от които 41 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 28.

Излекувани през последното денонощие са 26 души.

Активните случаи към момента са 7072.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 месеца

мхм - и да оваляме антиваксконспираторите в брашно, катран и перушина и да ги пуснем на градския площад пред всички - за назидание

11

Анонимен

преди 4 месеца

Антиваксърите на съд за геноцид! Оцелелите де... .

10

БАГОДАНОСТПРЕДСТРОЯ!

преди 4 месеца

Благодарим за информацията. Вие сте най-полезните *** от Ковид Фарма Мафията и благодарение на вашия всеотдаен, сизифов труд нашите антиваксърски постижения са най-добри, сред развитите страни, до 35% първична ваксинация, бустери от всички видове под 15%, отчитат се отделно и бивалентните 2%. Но рекорда ще е с есенната сезонна доза под 1%. Вие сте най-патриотичните ***, съответно не се образуват пикове и свръхсмъртност в България няма. Благодарим ви отново, продължавайте вие и хронично упоритата тъпота и идиотизъм, сте в основата на нашата надежда за спасение.

fallback