Снимка БГНЕС
fallback

222-ма са регистрираните новозаразени с коронавирус у нас през изминалото денонощие. Трима души са починали, а 78 са се излекували, показват данните на Единния информационен портал.

Направени са 1681 теста и са поставени 77 дози ваксини. В момента с вируса са хоспитализирани 363-ма души, 60 от които са приети в болници през последните 24 часа.

31 болни са в интензивни отделения.

Активните случаи на ковид в момента са 5382.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

България само 2%ХВВ

преди 4 месеца

Правителствено-корпоративната пропагандна кампания за насаждане на страх от вируси и болести, е насочена към усилията за инжектиране на повече "ваксини" с мРНК в човешките организми. Скоро всички ваксини ще бъдат мРНК. Сатаната, за да продължи хилядолетните си усилия за унищожаване семето на Адам, позволи на човека да открие, че може да хакне и промени човешката генетика. Крайната цел на Сатаната е Огненото езеро, и се надява да отведе със себе си там колкото се може повече хора, чрез промяна генетичния ни състав до такава степен, че да не се свързваме със своя Създател или да упражняваме св

30

А в България 2%

преди 4 месеца

Вече огромен брой хора се събудиха и осъзнаха факта, че новото поколение ваксини причиняват повече смърт и физически вреди, отколкото предотвратяват. https://pbs.org/newshour/health/vaccine-data-shows-rates-for-latest-covid-19-booster-is-abysmal-only-7-percent-of-u-s-adults-with-shot Според правителствените данни, само 7% от възрастните в САЩ са приели най-новата "подсилваща" ваксина ХВВ "Ковид" на правителствено-биофармацевтично-силовата диктатура (Биг Фарма сглобката). Последното нещо, което са очаквали - овцете да се събудят осъзнавайки, че ги водят на заколение.

29

Щирлиц

преди 4 месеца

До Анонимен.23..."Ваксините"действат,бавно,но сигурно,ще има и за тебе.Амин.

fallback