Снимка: Istock

Продукти:

  • 400 г сварено пилешко месо, без кожа и кости
  • 2-3 стръка селъри
  • 1 малка глава лук
  • кресон на вкус
  • 3/4 ч.ч. нарязани на ситно орехи пекан
  • 1/2 ч.ч. майонеза
  • 1 супена лъжица дижонска горчица
  • сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:

Нарежете пилешкото месо на кубчета. Сложете го в купа и добавете към него нарязаните лук, селъри, кресонът може да го накъсате. Отделно комбинирайте майонезата, горчицата, орехите, солта и черния пипер. Хубаво ги разбъркайте. Овкусете салатата добре с този микс и сервирайте.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase