Снимка: Istock

По-големи и по-стегнати гърди – това е мечта, която всяка жена има. Но защо операциите и имплантите да са единствената ви опция? Те са скъпи, а и резултатът невинаги е това, за което сте мечтали и сте си представяли. Има и алтернативни начини, с които да повлияете на гръдната тъкан, да я стегнете и да стимулирате уголемяването ѝ.

Как можете да уголемите и да стегнете гърдите натурално?

Подходящи упражнения

Тренировките допринасят за разрастването на мускулната тъкан и увеличаване на обема на мускулите. И тъй като под гръдната тъкан е разположен гръдният мускул, можете да му повлияете, като правите определени упражнения. Лицевите опори са едно такова упражнение, което ще ви помогне да стегнете, повдигнете и уголемите бюста си.

Масажи

Масажите стимулират деленето на клетките. Това влияе положително на гръдната тъкан и съдейства за процеса на уголемяване. В допълнение можете да прибавите някои ефективни и полезни за целта етерични масла, които стимулират деленето на клетките и уголемяването на тъканта. Сред тях са бадемово, кокосово, лавандулово масло, масло от жожоба, сминдух, ленено семе, зехтин.

Можете да правите маски за стягане на кожата и подлежащите тъкани на гърдите. Редовното им прилагане има благоприятен ефект върху уголемяването и стягането на бюста.

Маска с кисело мляко и яйце

  • 1 супена лъжица кисело мляко;
  • 1 цяло яйце;
  • 1 супена лъжица витамин Е (масло).

Разбийте яйцето, смесете с останалите съставки и разбъркайте до пълното смесване. Нанесете върху гърдите с кръгови масажиращи движения. Оставете да подейства 30-40 минути, докато засъхне. Изплакнете с хладка вода.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase