Снимка: БГНЕС
fallback

За последното денонощие у нас са регистрирани 801 нови случая на заразяване с коронавирус при направени 5 344 теста. Делът на положителните резултати е 14,9%, показват данните на Единния информационен портал.

Хоспитализирани са 602 души, от които 44 са в интензивни отделения. Новопостъпилите в болнично заведение са 88, от които 75% не са ваксинирани.

Излекуваните за последното денонощие са 563.

Активните случаи са 9 793.

Поставените дози ваксина са общо 4 549 869, от които 1 465 за последното денонощие.

Починалите през последното денонощие са четирима, като всички те не са били ваксинирани. Общият брой на починалите в страната от началото на пандемията е 37 718.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

анонимен до 23

преди 1 година

Здрасти сладък ***-чо. Явно си понесен от общия поток на казионната пропаганда, но шараните имат неизменно присъствие в обществения живот на всяка държава. За това как работят ваксините,за спайк протеина и какви ги върши в клетките съм изчел колкото ти не можеш да си представиш, да не говорим за видеата от пресконференции на водещи световни медици и публикувани резултати в Англия,щатите и др.страни.В евр.парламент евродепутат запита как са се провели опити с ваксината през 17:18 и 19г преди К

22

До 21

преди 1 година

Пещерняк, явно нямаш ни най-малка представа как работят ваксините и как работи имунната система.

21

анонимен

преди 1 година

Колкото пъти се набучвайте, само не досаждайте на такива като мен, които никога не са искали това. Моята имунна система е продължение на хилядолетната човешка , доста обучена и нямам намерение да я заменям с ерзац такава. А що се отнася до маските , съм ги слагал заради глобите и винаги под носа, защото нямам намерение да си вдишам отново издишвания въглероден диоксид и да си прецаквам белите дробове.

fallback