Снимка: Pixabay
fallback

Виетнам съобщи за нова мутация на коронавируса. Той представлява хибрид между британския и индийския вариант. Предава се лесно по въздуха и е много по-заразен.

А в Бразилия започнаха да ваксинират бездомниците. Властите в бразилския щат Рио де Жанейро започнаха програма по имунизацията на 7 000 бездомни хора в опит да предотвратят избухването на огнище на заразата.

Районът е най-тежко засегнат от COVID-19 и е с най-много жертви на вируса в цяла Бразилия. Според здравните власти бездомните са най-застрашени от инфекцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 2 години

Всеки нов вариант на щам на вирус е по-заразен,но процента смъртност и тежеста на заболяването намалява.Както и да е ако трябва да умрем ще умрем ,ако не не.Статии за отклоняване на внимание.Пишете малко повече за бившите управляващи.Направете разследвания за тяхнкте измами.Вземете и направете разследване поне на един с голям джип и къща и външност за човек с интелектуален дефицит.Направете разследване за продажбите на ВМРО на имоти от Мин.на Отбраната.Нещо което касае нас и нашето бъдеще.

37

Анонимен

преди 2 години

Това не е нов щам.Стига сте писали некомпетентно.Това е нов вариант на щама.Ако има нов щам става страшно.

36

Анонимен

преди 2 години

Прекарах болестта края на ноември началото на декември 2019г. Както си с "пълна програма при грип" и виждаш "портите на Св. Петър", задаваш си въпросът - как може да не ти стига въздухът от грип?!? И наистина в един момент, въздухът свършва... Беше ясно, че не е грип! след 4-ри месеца го обявиха публично, защото изтече запис на китайски доктор който каза, че това е нова смъртоносна форма на SARS, която той не е срещал до сега. И понеже стана вече публичен проблемът и чак тогава се обяви...

fallback