fallback

Общ преглед
Движението в района на Орлов мост отново е блокирано от протестиращи в 30-ия ден на антиправителствени протести в столицата. Демонстрантите отново разпънаха палатки на възловото кръстовище, след като рано тази сутрин при полицейска акция беше премахнат палатковия лагер.
Oще по темата


Пространството между Ректората и Орлов мост тази вечер беше превърнато в пешеходна зона. 

Както всеки ден недоволните от властта, които искат оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, тръгнаха от Министерския съвет и стигнаха до Орлов мост.

 Правителствената сграда беше обсипана с яйца и домати.

Движението по булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител" също беше блокирано по-рано от стотици протестиращи, събрали се в "триъгълника на властта" за поредната вечер на антиправителствен протест в София. Полицейското присъствие в района е видимо по-малко от предишните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

566

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са много отворени. Псуват,кълнат,заканват се на Борисов и Доган,обещават промяна и днес се видя. Доган се показа през оградата,посмя им се,те станаха изведнъж много мирни и любезни,снишиха си гласчетата и почнаха да му обясняват как искали ново управление. А той им се смее ли смее. Даде им по едно сладоледче и се прибраха доволни намазали нещичко. В София ако Борисов излезне и им даде по едно кюфте ще почнат да го прегръщат и целуват. Видя се колко сте продажни.

565

Анонимен

преди 3 години

Каква ПАРОДИЯ!!! Наследниците на тези,които накараха 2 милиона българи да напуснат България и ограбиха всичко построено от нашите родители сега искат да дойдат на власт.

564

Анонимен

преди 3 години

Минеков ще вземе 700 000Хаджигенов ще вземе 700 000Бабикян ще вземе 700 000Каква деградация за Бабикян. Последният път от Станишев и БСП взе 1 500 000.Минеков продаде статуетки за 300 000 на Божков, за да издигне Мая Манолова за кандидат-кмет. А горките протестъри нищо не взимат, само дават подкрепа

fallback