Снимка: Istock
fallback

Знаете ли, че формата на носа, веждите, очите, подсказва много за нашата личност. Според западно проучване, формата на брадичката пък, може да подскаже много за нашето здравословно състояние. Ето и повече за изследването.

Изпъкналата брадичка

За хората с изпъкнала долна челюст, може да се каже, че могат да се похвалят със силни скелет и мускули. Въпреки това, те са предразположени към напълняване. Ако челюстта е симетрична, тогава това е наследство от един от родителите или предците.

Наклонена брадичка

Ако брадичката ви е вдлъбната, това подсказва за слабо развита мускулатура, гъвкав скелет, малка вероятност към напълняване и предразположение към цветна слепота или далтонизъм, както бива наричана още. Обикновено хората с вдлъбната брадичка тежат по-малко по време на раждането си. Също така симетричната наклонена брадичка е наследствена черта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 4 години

Напоследък все повече хора, включително млади, въобще нямат брадичка, или поне - не им личи брадичката: главата се свързва с туловището с дебел врат, имат големи гуши. Говорите(к)и по телевизията също.

5

Анонимен

преди 4 години

За най-точен резултат делете на 3.

4

SS

преди 4 години

Объркай са уа не по 1,2,а делено на 2,2.

fallback