Снимка: БТА
fallback

Откритата по-рано днес 25-годишна мъртва жена в столичния кв. "Банишора" е била мъртва от няколко часа, когато екипите на "Спешна помощ" са отишли на адреса. Младият мъж до нея не си е спомнял нищо, съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ Катя Сунгарска.

"В 18.02 часа получаваме сигнал за съмнения за починало момиче  квартал "Банишора". Веднага е тръгнала линейка, на 6-ата минута е била на мястото на инцидента", обясни тя.

Oще по темата

На място екипите са установили, че вратата на апартамента е прекалено масивна и не са можели да я разбият. Наложило се е да се извика пожарна, която доста дълго време е рязала вратата, обясни Сунгарска.

"При влизането нашият екип заварва 25-годишно момиче, което от няколко часа е било починало, със синини по цялото тяло и видими наранявания. 23-годишното момче е казало, че нищо не си спомня. Предната вечер консумирал уиски, днес пил хапчета, за това ние сме го закарали в токсикологията в "Пирогов", уточни още говорителят на ЦСМП – София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Жалко

преди 5 години

Народа се алкохолизира като прибавим за младежта и други опиати и става....не ми се мисли. Липсва християнското възпитание,липсват ценностите,уважението към жените,верността,честнотста между партньорите.Всичко живо е тръгнало през просото...лек разгулен живот. Хората станаха големи материалисти.Пара,пара и само пара....

20

Анонимен

преди 5 години

До Качак - Стана ежедневие да се убиват жени в България.Така е, у нас беше защитена тази привилегия, благодарение самоотвержената борба на Нинова и нейната партия! Те дерзаят. Ще извоюват и още нови успехи на ползу роду!

19

Анонимен

преди 5 години

Да беше се самоубил ГОТВАЧА, защото е готвач, а не татуирана мyтpa. Прибрала го да живее в дома на родителите си. Момичето е било счетоводителка. Но религията обявява самоубийството за най-страшния грях. Значи може да убиваш на воля жени и деца и ще ти бъде простено. Но посегнеш ли на себе си - ужас! Космически грях - тоест ТИ си по-ценен от всички останали

fallback