Снимка: pexels
fallback

Една от най-трудните за елиминиране мазнини е тази в областта на талията. Поддържането на коремче, крие риск за здравето на сърцето и останалите вътрешни органи. За да имаме стегнат корем е важно да спортуваме редовно, да обърнем внимание на храните, които консумираме и да сме постоянни в усилията си. Здравословната диета трябва да включва и определени плодове. Вижте кои 6 ще ви помогнат по-скоро да се сдобиете с красиво коремче.

Нар

Наровете са с високо съдържание на антиоксиданти, които помагат да подобрим метаболизма и да изгорим повече излишни мазнини. Сокът от нар е чудесно допълнение към вашата диета. Според някои изследвания, редовната му консумация намалява риска от натрупване на мастни клетки.

Авокадо

Авокадото е един от най-полезните плодове, тъй като ни осигурява важни хранителни източници. Предимствата от консумацията му включват понижаване на холестерола, елиминиране на свободните радикали и подобряване на общото здраве. Авокадото съдържа полезните К, С, Е, В5 и В6 витамини, както и фибри, калий. Освен това ни осигурява мононенаситени мазнини, които спомагат за елиминирането на излишните такива и особено натрупванията в областта на талията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 5 години

Друг път, от плодовете също се напълнява и най-много се отразява на коремчето.

fallback