Източник: Reuters
fallback

Ново проучване разглежда твърдението за връзка между разнообразието от видове женски гръдни зърна и човешката еволюция. 

В проучването, публикувано в сп. Adaptive Human Behavior and Physiology, изследователите на университета в Куинсланд измерват размера на зърната, включително ареола, на 63 одобрени участници на възраст между 18 и 33 години.
 
Не е изненадващо откритието, че мъжките участници имат по-малки зърна, средно само 36% от размера на женските. Те са открили и по-големи вариации в размерите на женските зърна, отколкото при мъжките, дори след като са взели предвид размера на бюста и гръдния кош, както и процента на телесните мазнини. Отклонението се изчислява на 38% при жените и 25% при мъжете.
 
И какво общо има това с развитието на човешкия вид?
 
Прочети още за връзката на женските зърна с еволюцията в Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Минувач

преди 5 години

Иванчо на плажа:-Бабо, може ли да си поиграя с циците ти?-Може, баби, но не се отдалечавай много.

19

Анонимен

преди 5 години

Има една фраза: " ДОКАТО СМЪРТТА НИ РАЗДЕЛИ". Сега съпостави фразите: "Докато смъртта ни раздели" и "Няма да мия чинии". Или "Няма да домакинствам". Ако не усещаш как звучи, значи твърде много си се еманципирала. Очаквай някой еманципиран без чувство за моногамия, защото по някакъв начин трябва да допълва това, което си загубила с еманципацията. Смачканите феминистки винаги искат да гледаме на тях като на хора. А не са. Те са криминални психопати - ***. Да, това е определението за ***.

18

Анонимен

преди 5 години

Съвременните жени си мислят, че за семейство мъжа очаква само домакинстване... Еманципацията е като чавките-изпива мозъците... Ако аз само ти шетам в къщи и за друго не ставам добър съпруг ли съм? А ако нищо не пипвам и нямам пари да платя на някой да го пипне това в къщи добър съпруг ли съм? А ако не те подкрепям когато имаш нужда добър ли съм... Ако не съм любовник когато ти е нужно? А приятел? Тея ш*м*а*т*ки, объркани от феминистичните глу*пос*ти вече от нищо не разбират и за нищо не стават.

fallback