Снимка: Pixabay
fallback

Аспиринът, който има свойството да разрежда кръвта, може същевременно да повиши кръвооросяването на пениса и да стимулира неговата ерекция. До това заключение стигнаха турски уролози, пише в. "Дейли мейл".

Изводът е, че медикаментът може да бъде ефикасен и при еректилната дисфункция, както и да се окаже евтин заместител на виаграта.

При проведени тестове в Турция 80 % от мъжете, които взимали по една таблетка аспирин на ден в продължение на шест седмици, констатирали значително подобрение в сексуалния им живот.

Подобно на виаграта, споменатото лекарство повишава нивата на азотен оксид в организма - безцветен газ, който разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението.

Аспиринът, за разлика от виаграта, не причинява неприятни странични ефекти като главоболие и зрителни смущения, предава БТА. Тестовете с него били проведени в Истанбулския медицински университет, като били използвани таблетки от 100 милиграма.

В експериментите участвали 200 мъже с еректилни смущения на възраст между 18 и 76 години. Било установено, че взимането на аспирин в продължение на половин година осигурило на участниците увеличение на пълноценните полови актове между 31 и 78 %.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Иван

преди 4 години

От 5-6 години оия аспирин профилактично по 1/2 таблетка на ден и нищо ми няма :)

13

Аман от простаци!

преди 6 години

Как така ще пиете аспирин "профилактично" или всеки ден? Това е абсолютна глупост която ще ви докара една камара заболявания! Хиляди хора умират всяка година заради предозиране и неправилна употреба на аспирин!Аспирина е ЛЕКАРСТВО и се взема само когато е необходимо. Например при висока температура или при болки в следствие на възпаления и др.

12

Анонимен

преди 6 години

С партньорката ми Путин веднага ще пробваме . С уважение Д Медведев

fallback