Опитвали ли сте ядки от макадамия? Те са с плътен вкус, богат източник на важни витамини и минерали, включително витамин А, желязо, витамини В и фолиева киселина.
В ежедневното хранене по-често консумираме орехи, бадеми, кашу, а подценяваме ценните качества на ядките от макадамия.
Макадамия бива наричана още австралийски орех и е най-калоричната ядка. Въпреки това, консумирана без добавени вкусове към нея, тя има редица ползи за здравето.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
1
Мгуру
преди 6 годиниСамо една фирма го предлага на тириторията на София и цената просто не си заслужава. Вместо да я намалят, пускат платени статии. Сега ще си опека български орехи и ще си сипя чаша вино по този случай.