Reuters
fallback

Всеки би се съгласил, че сексът е като пицата – дори да е приготвена по най-обикновена рецепта, пак е хубава. Замисълът тук е, че независимо от всичко, сексът винаги е добър, просто защото сексът си е секс. И все пак малко повече естетика по отношение на секса никога не е излишна. 

Време е рутината да отстъпи място на удовлетворяващия и достъпен максимализъм. Според експертите пътят между двете се измерва с 4 „стъпки“. Това е разстоянието, което ще гарантира, че когато някой се поинтересува от качеството на сексуалния ви живот и попита „Как беше?“, няма да отговорите с „Ами...“, а с „Уау..“.
 
Химията
 
Сексът без химия между двамата партньори може да е добър, но никога няма да е перфектен. Задоволяването на физическия нагон няма как да донесе пълно удовлетворение. Според експертите да правиш секс, без да усещаш химия между себе си и партньора, е като да разчиташ, че ще си доставиш кулинарно удоволствие, похапвайки гола филийка хляб, при условие че имаш на разположение масло, течен шоколад и черешки. Химията тук не се изразява в четене на сборници и наръчници за перфектен секс, а в желание да доставиш удоволствие и на себе си, и на партньора си, без значение от техниката и натрупания опит.
 
Чистата неподправена страст
 
Това е гаранцията, че сексът, който правите, ще се доближи до този, който виждаме в киното – фотогеничен и красив. Перфектният секс, който ще накара всеки, гледащ отстрани, да се запита къде греши в собствения си подход и да си води записки. Страстта е нужното допълнение към химията, чиято роля не биха отрекли нито мъжете, нито жените.
 

Още за разликите между добрия и перфектния секс, може да прочетете в Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Пицата

преди 6 години

...Fast food - и си викам : Абе от толкова учене физика и химия секса за една вечер май по ми харесва ... хапвате по сандвич... и си четете рецептите. и готово

8

м даа

преди 6 години

Ако ви се е доевало и до 4мин неиздържам, затова най-културно отивам да си врътна една злобара в банята , после доде се разсъблечем, да се пипнем тук и там и той пак станал и вече жулиш спокойно, пък акоси играем редовно -3 пъти на ден такива издънки не стават. Всичко е до количеството .

7

Анонимен

преди 6 години

Добрия е ако издържи повече от 4мин а перфектния ако изкара 10 без да свърши...тъжна картинка

fallback