Снимка: архив Reuters
fallback

Жена на 44 години загуби гърдата си заради биорезонансно лечение и глад. Дамата се е лекувала при руски лекар, практикуващ в страната ни.
 
Проф. д-р Елена Александрова, която е началник на Отделението по мамология и реконструктивна хирургия в СБАЛ, коментира случилото се пред Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


"Пациентката пристигна в лошо кондиционно състояние. Трябваше да се предприеме нещо незабавно - проведохме кръвопреливания и ѝ дадохме храна, за да се възстанови", обясни тя в "България сутрин".

По думите ѝ пациентката е имала шанс да запази гърдата си, но само ако се е подложила на сигурно лечение в болница. Според д-р Александрова този вид терапия е "една шарлатания в откровен вид".

"Това не е първият случай. Лежерни сме като държава в приемането на закони против тези съмнителни методи. Повечето такива практики са нездравословни и не трябва да се вкарват в държавата", категорична е Александрова.

Професорът смята, че от много години туморите на гърдата са обект на заигравка от много институции и законът най-накрая трябва да уточни какво е законно и какво - не.

"Човешкият живот е единствен и уникален. Винаги се доверявайте на традиционната медицина", допълни още проф. д-р Елена Александрова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Васко Петров

преди 5 години

До Айде бе! Всеки тегли чергата към себе си! Особено тия които имат т.нар. "ценз"! Шарлатани с дипломи! Овластени от "Закона" да "лекуват"! По-точно - да прибират пари за "лечение". Кой си ти, че да им прибираш доходите?? Някакъв нещастен алтернативен природолечител...

13

фифи

преди 5 години

До Анонимен Правилно си разбрал! От "лекарска помощ" само ще олекнеш финансово!...

12

фифи

преди 5 години

Болниците пълни с професори и доценти - гробищата с техни пациенти!! Публична тайна е, че официалната медицина НЕ лекува рак!! Всичко се прави за пари!! Бялата мафия има финансов интерес пациентът да се лекува! Не да се излекува!! Ако го излекуваше да фалирала отдавна...Хората се хранят с *** продавани им в големите търговски вериги като храна, облъчват се непрекъснато от електромагнитен смог. Тези вредни въздействия с течение на времето се натрупват, тровят хората и им свалят имунитета.

fallback