Снимка: pexels.com

Съвсем малко време ни дели от новогодишните празници. Разберете как можете да бъдете стройни, красиви и здрави не само за тях, но и през цялата зима.
Да се разделим с излишните килограми, когато навън е студено и мрачно, е по-сложно, отколкото през топлите месеци на годината.

За да се чувстваме комфортно, ние употребяваме повече калории. Не се отчайвайте, диетолозите са разработили специални "зимни“ диети, които да ни помогнат да се чувстваме здрави и да бъдем във форма. Представяме ви петте най-добри хранителни режими, открийте своя.

Диета със супа

Тя бие рекорда по популярност. Нейната уникалност е в неограничената консумация на зелева супа – единственото блюдо в тази диета. А ползите са много. Понижава чувството за глад. Съдържа много витамини, дава тонус и нормализира дейността на храносмилателната система. А с нея можете да свалите от 5 до 8 килограма за седмица.

Първите два дни консумирайте единствено от супата, на третия можете да включите зелени зеленчуци, на четвъртия любими плодове и зеленчуци, без картофи и банани. На петия ден добавете обезмаслено мляко, а на шестия задушено телешко месо със салата. На седмия ден можете да си приготвите варен кафяв ориз със зеленчуци и сок от грейпфрут.

Вижте останалите подходящи за зимния сезон диети в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase