fallback

От септември на българския пазар влиза брандът №1 в света при простуда и грип ВИКС с трите си най-популярни продукта чрез най-голямата фармацевтична компания у нас – Актавис, компания на Тева. В България VIcks ще присъства с три от най-популярните си продукта, насочени срещу различни симптоми на простуда и грип - Викс АнтиГрип Комплекс, Викс АнтиГрип Макс и Викс Синекс. Те бяха представени в петък на специална пресконференция.

ВИКС АНТИГРИП КОМПЛЕКС е топлата напитка, която ефективно облекчава симптомите на простуда и грип, включително кашлица. (Лекарствен продукт за възрастни и деца над 12 год.)

ВИКС АНТИГРИП МАКС е предназначен за ефективно облекчаване на 5 симптома на простуда и грип, сред които повишена температура, главоболие, болки в тялото, болки в гърло, запушен нос. (Лекарствен продукт за възрастни и деца над 15 год.)

ВИКС СИНЕКС АЛОЕ И ЕВКАЛИПТ пък е спрей за нос, който бързо и продължително отпушва носа. Той носи успокояващ и освежаващ ефект. (Лекарствен продукт за възрастни и деца над 6 год.)

Новите продукти на ВИКС може да се използват от почти всички групи пациенти, подчерта проф. д-р Диана Попова от болница „Царица Йоанна – ИСУЛ” и председател на Асоциацията на лекарите по оториноларингология. Викс Антигрип Комплекс може да се приема от възрастни и деца над 12-годишна възраст още при първите симптоми на простуда и грип. Оптималната доза е 1 саше на всеки 4 - 6 часа и не повече от 4 сашета на денонощие.

Общ преглед

Председателят на Българското научно дружество по фармация проф. Георги Момеков обясни защо е най-добре да приемаме комбинирани продукти при симптоми на простуда и грип.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback