Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Семейството на Анна Стефанова завежда дело, след като специален имплант, поставен в подбедрицата на баща ѝ в началото на миналата година, се чупи. Помощното средство трябвало да остане в крака му година и половина, но дало усложнения.

Oще по темата

Направената снимка установила, че имплантът е счупен.

В опит да разбере кой е виновен за дефектния медицински консуматив, Анна се обърнала към фирмата-доставчик, откъдето обаче ѝ отговорили, че вината не е тяхна.

"Въпросният представител, който се представи, че е лекар, каза, че вероятно има някакъв проблем и имплантът не е сложен правилно. На всичкото отгоре каза нещо, което в действителност ни изненада - че на ден се чупили по 10-13 импланта", обясни Анна пред Bulgaria ON AIR.

От германската фирма-производител също отричат да носят вина, като заявили на семейството, че досега не са имали нито един подобен случай. От болницата, където е бил опериран бащата на Анна, пък към този момент също не са поели отговорност.

Заради всичко това семейството започва дълга съдебна битка. Съмненията им са, че или се внасят дефекти импланти, или пък от болницата недобросъвестно ги използват многократно.

Докато съдът се произнесе, бащата на Анна продължава да ходи по болници, а състоянието му все още е влошено. Неговият случай обаче далеч не е единствения. Още по темата - вижте във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Това е възможно само в нашата скапана държава.

10

Македонски

преди 6 години

На майка ми, проф Кожухаров, сложи преди 12 години "немска " бедрена става, за1200 лв тогавашна цена!Преди 7 години тя взе да куца, и я заведохме на преглед.Професорът се бе пенсионирал.Неговият заместник погледна ренгеновата снимка и каза, че нищо "немско" няма в ставата-била от най-евтините, български.Даже се чудеше, защо професорът я е сложил.Плащаш си ,и пак те лъжат, коскоджамити професор!

9

Анонимен

преди 6 години

то живота е дефектен,,че какво остава за имплантите

fallback