Снимка: flickr
fallback

Има леко подобрение в състоянието на мъжа, ранен при стрелбата в централния столичен квартал "Витоша", обявиха от УМБАЛ "Св. Анна“- София.

"Започваме постепенно да го будим от състоянието на медикаментозна кома. Възможно е процесът на излизане от кома да продължи над 12 часа", каза д-р Славомир Кондов – началник II неврохиругично отделение в здравното заведение.

Oще по темата

Припомняме ви, че мъжът бе тежко ранен в главата, а часове след стрелбата, лекарите от Окръжна болница извадиха заседналия куршум.

При вендетата в София загина майка му - 60-годишната Стойка Стоянова, шефка на строителна фирма и 38-годишния Вячеслав Коев, който има българско и руско гражданство.

Те бяха застреляни от 57-годишния Драгомир Драгомиров, който също е собственик на строителна фирма.

Двойното убийство стана в офис в столичния кв. "Витоша" около 10:20 ч сутринта в четвъртък.

Драгомиров и фирмата му "НД-Инвест груп" били наети от жертвите си. Той отдавна работел с тях и дори в сряда отново се срещали. Според разследващите мъжът не е планирал убийството.

Четиримата се видели в офис на ул. "Ради Радев" №18, който не е на компаниите им. След кратък скандал Драгомиров извадил законно притежавания си пистолет "Берета", 9 милиметров, и стрелял.

Мъжът бе заловен от униформените на метри от екшъна и отведен в ареста. Вчера Софийския градски съд го остави на топло.

Обвинението смята, че ако е на свобода Драгомиров може да извърши друго престъпление, независимо, че е с чисто криминално минало.

"Съжалявам за инцидента, нямам обяснение какво се случи. Искам да се грижа за децата си (4 на брой - бел.ред.), ще съдействам на разследващите", каза Драгомиров на магистратите, които обаче не се смилиха и го задържаха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ ПОНЕ МОЖЕ БИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СКИМТИ АКО НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ!! А ПРИ ШУМАХЕР ВЕЧЕ СЕ ОБЯВИ , ЧЕ СЛЕД УДАРА МОЗЪКА МУ Е СТАНАЛ НА ПИХТИЕНА ВСЕЛЕНА ;)

14

Край

преди 6 години

Той и Манол Велев е жив ама за какво ли.

13

Анонимен

преди 6 години

Дано да се оправи за да може да ги застрелят пак. Тия само това заслужават - библейски мъки и страдания и да умират хиляди пъти.

fallback