Снимка: Facebook
fallback

Дъщерята на тв водещия Димитър Цонев призова баща си да се бори за живота си.

Тя публикува на страницата си във Facebook снимка на баща си и неговия внук, с послание: "Не го оставяй! Дръж се, тати!!!!".

Oще по темата

Под снимката близки и приятели на семейството изказаха съпричастност и се помолиха  журналистът да се оправи.

Припомняме ви, че в понеделник шефът на ВМА генерал Николай Петров заяви, че състоянието на Димитър Цонев, който получи инсулт, остава тежко.

"Поддържаме органите му чрез апарати. Той получи и тежко белодробно усложнение. Засегната тежко е и централната нервна система", заяви той.

"Към момента тежките белодробни усложнения изземват инициативата, но нещата като цяло са под контрол. Органите му и дишането се поддържат изкуствено. Борим се за живота му", добави ген. Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

До 25 (Kris)

преди 7 години

Ще ме прощаваш за минуса, случайно.

18

Kris

преди 7 години

Тука половината сте изтрещяли ,той човека с инсулт а те го изкараха виновен за тяхното безпаметно съществуване. Комунист бил такъв бил онакъв бил / първо е човек като всички нас с неговите си проблеми и страдания ,после всичко което е постигнал го е постигнал с труд, професионализъм и постоянство за да бъде толкова години на първа линия. От години живея в странство и ми е болно като чета и виждам как ценностната система се е изродила и на всички некадърници им е виновен някой друг . СРАМОТА

17

Че

преди 7 години

За да го покоси така внезапно инсулта, значи има доста натрупани грехове. Въпреки това му желая да се оправи и да "прескочи трапа" ... някак си не е справедливо на тази възраст и така нелепо да си отиде човек ...

fallback