Снимка: архив, Булфото

Черна вест попари благоевградско семейство - 17-годишен ученик от Езиковата гимназия в града издъхна внезапно на връщане от морето.

Мартин Владимиров е трябвало да бъде абитуриент следващата учебна година. Гимназистът изкарал с успех курсове за спасител и отишъл да работи в Несебър през лятото, за да си спечели някой лев .

Преди няколко дни по телефона се оплакал на родителите си, че е вдигнал температури и се чувства зле. Баща му тръгнал за морето, за да го прибере. Предложил му да го заведе до Спешния център в Бургас, но Мартин казал да се прибират в Благоевград и там ще отиде на лекар.

По пътя на връщане на момчето му станало много зле, прилошало му и баща му директно го откарал в пловдивския спешен център, къдедо след 1-2 часа младото момче издъхнало.

Лекарите не могли да установят от какво е починал 17-годишния Мартин. При аутопсията не са открити увредени органи. Назначени са изледвания, резултатите от които ще излезат до един месец.

Мартин е единственото дете на семейството, което от години поддържа зеленчуков магазин в Благоевград, където Мартин ежедневно помагал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase