Източник: Reuters, архив
fallback

Макар оралният секс да е тема, която се обсъжда свободно почти навсякъде, около нея все още има някои малко известни факти, които е любопитно и полезно да научим. 

Облекчава се сутрешното гадене

Това неприятно състояние, което е характерно за първото тримесечие на бременността, може да се облекчи с чаена лъжичка джинджифил или мента. Оказва се, че има и друг, по-необичаен метод. В данните на проучване от 2012 г. се посочва, че сред бременните, които поглъщат спермата на бащата на тяхното дете, се наблюдава облекчаване на симптомите.

По думите на изследователите първоначалната реакция е отхвърляне на семенната течност чрез повръщане, но след това организмът „изгражда“ толерантност към нея, а в резултат се облекчават симптомите на сутрешното гадене.

Понижен риск от депресия

В спермата се съдържат вещества, които могат да повлияят на настроението, като повишат чувството на привързаност и предотвратят развитието на депресия.

Повече любопитна информация за оралния секс може да научите на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Gost1

преди 8 години

Хихихи

16

Анонимен

преди 8 години

Този сайт не само удари дъното, той копае надолу!Само така се възпитават роби-и*зродчета - лесни за манипулиране. Яж, пий, таковай! Има кой да мисли за другите неща.

15

razgradski pop

преди 8 години

"Оралният секс намалява риска от депресия"...и увеличава риска от рак на гърлото...избирайте..

fallback