Снимка: Reuters, архив
fallback

Оралният секс днес се обсъжда свободно в списания, филми, телевизионни предавания като част от здравословната интимна връзка. Въпреки това има много неща, свързани с него, които сексуално активните хора е полезно да знаят, преди да се пристъпи към фелацио или кунилингус. Ето някои факти, които разсейват дезинформацията около оралния секс...

1. Мъжете практикуват толкова орален секс, колкото и получават, особено по-възрастните
 
От данни на проучване, поместено на страниците на The Journal of Sexual Medicine, става ясно, че едва 55% от мъжете между 20 и 24 години признават, че са практикували орален секс на своята партньорка през изминалата година. За сравнение, при жените този процент е 75.
 
При възрастовата група 30 – 39 години 69% от мъжете признават, че са изпълнявали кунилингус в сравнение с 59% от жените, които споделят, че правят фелацио на своята половинка.
 
Още любопитни факти за оралния секс ще научите от Рuls.bg
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

11

преди 8 години

Авторката явно го прави като другата авторка - не споменавам имена, за да не се припознае някой изтривач на резултатите от темите за оралния секс.

10

китайска мъдрост

преди 8 години

Добрият пияч започва с бира, а добрият е....ач с кунилингус!

9

Анонимен

преди 8 години

Алоуууу, какво стана с любовта, нежността, прегръдките, целувките и усмихнатите погледи между мъж и жена? Къде потънахте, бе хора? Мечтаете за едно, а правите обратното и бавно и стабилно психясвате и докато забравите, че сте човешки същества, а не роби.

fallback