Снимка: Reuters, архив
fallback

 Онзи неудобен разговор с детето, в който родителят го образова по отношение на секса, е важен и не бива да се отбягва. Ето някои от основните насоки, на които следва да се обърне внимание.

 
Добър или лош е сексът?
 
Сексът помага за подобряване на имунитета, намалява стреса, полезен е и за редуциране на излишните килограми, а също така понижава и риска от развитие на рак на простатата и сърдечносъдови заболявания.
 
От друга страна, сексът с много партньори, сексът за една вечер и когато е без използване на предпазни средства, може да има сериозни последици за здравето, включително сексуално преносими заболявания, повишен е и рискът от инфектиране с ХИВ.
 
Какво е маструбация?
 
Маструбацията включва стимулиране на генеталиите – пениса и вагината, за сексуално удоволствие или достигане до оргазъм.
 
Как да говорим за секс с детето ще научите от Рuls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 8 години

Не е нужно да му говорим, достатъчно е да има достъп до сайтовете, в които Минко разказва какво му се е присънило!

13

маларт

преди 8 години

Едно време с родителите ми само за секс и мастурбация сме си говорили... Говорехме си за кино, природа, география, футбол, история итн и не съжалявам, че не са ме информирали за онанизма и свирките. Сексът не е само презерватив, както го представят сега

12

Анонимен

преди 8 години

Най добре ще е да им демонстрирате нагледно.

fallback