Снимка: Reuters, архив

Във взаимоотношенията между мъж и жена в сексуален план се срещат трудности, които някои хора успяват да овладеят самостоятелно. Мнозина обаче не могат да се справят със сексуалните си проблеми и това често води до проблеми във взаимоотношенията между мъжете и жените.

Според мнозина специалисти съвременната порноиндустрия вместо да помогне на младите хора да се отпуснат и да практикуват по по-колоритен начин половата си игра и да се наслаждават по-пълноценно на взаимоотношенията си, е навредила, като е създала форми на комплекс у мъжете – например има стремеж у младите мъже да подражават на актьорите в порнофилмите. Фактите обаче сочат, че всеки човек е индивидуалност и тези сравнения водят до тежък срив в отношенията с жените.

Това е така, защото се постига психологическа потиснатост у партньорите, която често е свързана предимно с физически недоимък отстрана на партньора, водещ до значително потискане и притеснение по време на извършване на сексуалния акт. По такъв начин например е започнало масовото приложение на пластично-хирургични техники за уголемяване и удебеляване на члена.

Също така се появиха различни митични твърдения, че третирането с някои билки, масажите и потапянето на пениса във вода с мед води до значително увеличаване на размерите и загуба на сензитивност. Именно заради това специалистите по сексуална медицина редовно обсъждат на годишните си симптозиуми начините за лечение на преждевременна еякулация при мъжете, която в съвременното общество, особено сред младите момчета, е доста честа.

Още за преждевременната еякулация ще научите на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase