източник: Reuters

За да се поддържа хубаво телосложение и добро настроение, съществуват различни видове спорт и физически активности. За добрите резултати не е нужно да се потим на фитнес уредите, можем да изглеждаме сексапилни докато сме на тях.

 
Танци на пилон
 
Практикуването на този модерен и екзотичен спорт може да разнообрази ежедневието, да внесе сексапил в движенията, да подобри гъвкавостта и издръжливостта.
 
Работи върху голям брой мускулни групи, както на краката и ръцете, така също и на гърба, корема, седалището и пр.
 
Някои танци на пилон включват техники от йога и Пилатес, което засилва положителното действие върху организма.
 
Салса
 
Практикуването на този танц изгаря около 300 калории за половин час.
 
Салсата изгражда издръжливост и устойчивост, помага за загубата на излишните килограми, освобождава от токсините, понижава кръвното налягане, подобрява нивата на холестерола и, несъмнено, е доста секси!
 
Спорт на високи токчета
 
За още по-голяма съблазнителност захвърлете маратонките и сложете сексапилни обувки на токчета. Разбира се, не става въпрос да бягате или практикувате друг енергичен спорт. Пробвайте да играете голф. Голфът също има положителен ефект върху физическото и здравословно състояние, а в комбинация с обувки на високи токчета става още по-изящен.
 
От друга страна ходенето на токчета стяга тазовите мускули и прасците. Трябва обаче да внимавате и се предпазите от изкълчване на крак при този вариант.
 
За останалите секси спортове можете да научите от галерията на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase