източник: Reuters

Въпросите на бъдещите родители съдържат не само практични притеснения, но и отразяват тревогата от неизвестността. Как да се подготвите за това, което все още не можете да видите или почувствате? Как ще отговорите на предизвикателството, което още не можете да идентифицирате?

Нашата способност да даваме на другите се основава на това, което притежаваме вътре в нас. Един от най-добрите начини да станете родители, е да го разгледате като духовно преживяване. Родителите израстват, преминавайки през множество предизвикателства, някои познати, но и много от тях непредвидими. Пътешествието през родителството може да бъде голяма част от личното духовно развитие.
 
Да търсите помощ по този път е очаквана част от пътуването, въпреки че не знаете каква точно да бъде тази помощ. Вашият характер, както и цялата ви личност ще се променят през периодите, които изискват голяма вяра и посвещаване.
 
Вашият брак е мястото, където вие развивате голяма част от себе си и изразява същността си. Родителството е друг начин, който води до съзряване и развитие на характера.
 
Да сте все още двама е предимство - използвайте го, за да обмислите някои основни въпроси. Тогава, вече можете да изгответе план.
 
Кои са тези основни въпроси, можете да научите от Puls.bg. В текста е приложен и тест „Готови ли сме да бъдем родители?“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase