източник: Reuters
fallback

Според японците кръвната група може да даде информация и за характера на човека. Според тях кръвната група носи определени биохимични свойства на тъканите и органите, които пък от своя страна влияят на чувствителността на организма, здравето и съответно поведението и психиката.

От проучване на един милион души японският изследовател Пошитаке Номи определя най-характерните черти за хората от дадена кръвна група. Между другото до подобни прозрения стигат и френски, китайски, руски, немски и други психолози.
 
Според проучванията представителите на нулева кръвна група, например, са хора с лидерски способности. Това са пробивни натури, които следват поставена цел до последно.
 
Самоувереността при тях обаче може да прерасне над поносимата граница и да се изроди в прекалена амбициозност и суетност. Тези хора не са лишени от емоционалност и дори повече, склонни са на крайности, като да изпитват силна ревност и собственическо чувство по отношение на партньорите си. 
 
Още за връзката между характера и кръвните групи можете да прочетете в Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Ами

преди 11 години

има четири баш - сангвиник, холерик, меланхолик и флегматик. :))) Е, не съм чувала да са свързани точно с кръвните групи. Пък не са и чисти, т.е. рядко се срещат в чист вариант, обикновено са комбинирани. Относно кръвните групи - би следвало и резус фактора да определя "полутоновете" - луда работа!:))))

2

Анонимен

преди 11 години

Понеже има 4 кръвни групи, би трябвало да има съответно 4 вида характери ли?

1

синева

преди 11 години

не мисля,че е вярно това

fallback