източник: Reuters

Въпреки че повечето от нас биха желали да имат повече оргазми, съществуват определени социални норми (а и закони), поради които е благоразумно да получаваме оргазъм само на определени места и моменти.

Неочакваните, или както ги наричат специалистите – атипичните оргазми, са оргазми, настъпващи на неочаквано място и в неочакван момент, без наличието на сексуална стимулация. 

Какво е спонтанен оргазъм? В клиничната литература с него се описва рядък страничен ефект на широко използвана група антидепресанти – т.нар. селективни инхибитори на обратното захващане на серотонинa. Прилагането им може да доведе до спонтанни оргазми без сексуална стимулация или след като половият акт е завършил.
 
Били са докладвани случаи по време на употребата на флуоксетин, пароксетин, циталопрам и бупропион (който не принадлежи към същата група като останалите три).
 
Мъже, приемали антидепресантите, описват спонтанните оргазми на работното или обществено място като силно нежелателни и неудобни, тъй като са свързани и с еякулация. 
 
За останалите видове нетипични оргазми можете да прочетете в Puls.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase