Снимка: Пирогов
fallback

Специалистите от новооткритото отделение "Уши, нос, гърло" на болница "Пирогов" ще преглеждат безплатно деца и младежи, съобщи пресцентърът на лечебното заведение, предаде БТА.

Между 10.00 ч. и 13.00 ч. всяка първа и последна събота от месеца екипът на д-р Асен Меджидиев ще извършва безплатните профилактични прегледи в Клиниката по УНГ на 1-вия етаж.

За да бъде прегледан един пациент, не е необходимо направление от личния лекар, но трябва да бъде записан три дни по-рано на тел. 02/ 9154479.

Първите прегледи ще се извършат днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Елф

преди 11 години

Безплатно-срещу направлението което струва 15 лева на касата.Ха-ха-па-да ви ***....безплатното

8

ВЪЗМУТЕНА

преди 11 години

За кой ли път изпитвам потрес от системата и най-вече отношението на лекарите към пациентите в Пирогов!Наскоро имах "честта" да изкарам два часа в много тежко състояние в коридорите на Пирогов.Без преглед,без помощ...,ако съпругът ми не беше вдигнал скандал не искам да мисля какво би станало.А лекарката в кабинета имаше ореол и поведение на древногръцка богия обезпокоена напразно.Страшното е,че не съм единствена.

7

Анонимен

преди 11 години

Ха, ха, последният път когато отидох на такъв безплатен преглед в Правителствена височайшата особа, т.е. лекарката ме накара да се почуствам виновна, че съм отишла и 10-пъти сестрата й каза заговорнически, че било безплатно. П.и.х.т.и.я, не бях дошла при нея, а по работа, но и изядох лошия характер и възпитание.

fallback