Шарлот и нейната колекция обувки. Снимка: The Sun

Всички сме гледали сериала "Сексът и градът", в който главната героиня Кари Брадшоу има фетиш към обувките. Тя е готова да инвестира и последния си долар в лъскави, маркови аксесоари, които често неудобни, ѝ дават допълнително самочувствие и увереност.

На какво е готова една жена, за да изглежда добре? Може би трябва да попитаме Шарлот Глен. Британката изпитва необятна страст към обувките и по-точно към тези от марката Louboutin. Дамата е на 28 години и до момента е дала около 5 000 британски лири за близо 40 чифта обувки на токчета (естествено, не всички са на скъпия лейбъл).

Любимият ѝ чифт обаче са едни „лоботинки", които адски ѝ убиват. За целта Шарлот решава да промени формата на стъпалата си, като ги моделира да паснат идеално на скъпия ѝ аксесоар. Тя инвестира около 300 британски лири за ботоксови инжекции, които са поставени в стъпалата ѝ.

„Нося обувки на токчета от 12-годишна и няма как да ме видите на ниски обувки. Токчетата карат жената да изглежда невероятно и не напускам дома си без чифт такива... в гардероба ми те варират от 6,5 см до 17,5 см. Носенето на високи обувки от 16 години тотално увреди стъпалата ми. Но сега си направих Loub-операция (съкратено от „Louboutin") и мога да нося всякаква височина без никаква болка", сподели Шарлот пред „The Sun".

Операцията, която е на база ботоксови пълнежи в стъпалата, Глен си е направила миналия ноември и е заплатила 320 британски лири. „На крака съм по цял ден в работата и болката ставаше непоносима. Понякога дори се будех нощем от болка. Глезените ми се подуваха и се получаваха жълтеникави петна около тях от неудобните обувки", разказва дамата с фетиш към лъскавите, високи обувки. Въпреки мъченията тя не си е и помисляла да се откаже от любимия си аксесоар, за когото е похарчила цяло състояние.

Решението за операцията си тя е приела като коледен подарък за себе си. „Исках да сложа най-хубавите си обувки с токчета за коледните празници", обяснява избора на време за естетическата корекция жената.

Манипулацията е била изключително болезнена, защото подплънките и пълнежите са инжектирани на най-чувствителните места. Ала желанието ѝ да се отърве от болката без да се отказва от „лоботинките" е по-голямо. 24-часа след операцията тя отново се качва на токчета.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase