Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Над 30 на сто от младите  хора на възраст между 18 и 24 години в  Англия, Шотландия и Уелс признават, че заради пиянство често се чувстват унизени във виртуалното пространство. Младежите споделят, че прекаляването с алкохол води до собственоръчно публикуване на техни снимки в интернет, които впоследствие се превръщат в обект на сериозни подигравки, а и могат да донесат сериозни проблеми в работата и личния живот.

Но пък 41% от анкетираните не се притесняват да качват фотоси с пиянски изцепки на свои приятели и познати. 
 
Ръководител на проучването е председателят на неправителствената организация за контрол на пиенето сред младите „Drinkaware” Крис Сорек. Пред Daily Mail той заявява: „Няма нищо лошо в това да изпиеш няколко питиета. Но ние живеем в дигиталната ера и тези, които пият повечко, трябва да знаят, че действията им в бара ще имат последствия онлайн”.

Най-често притесненията след пиянска вечер идват от голямата вероятност непристойните фотоси да бъдат видени от колеги, настоящи и бивши гаджета или родители. Освен това появата на подобни снимки може да привлече вниманието именно на тези хора, които не искаш да знаят какво и къде си правил предната вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

анонимен

преди 12 години

този свят тотално изпростя

15

Йуй

преди 12 години

ФЕЙСБУКлук му казвам аз !!!

14

ves666

преди 12 години

na koi my pyka za ostanalite ,vajnoto e na men da mi e kef dreme mi koi shteme gleda.

fallback